Jongeren adolescentenbegeleiding +/- 14 tot 21 jaar

Deze coaching is bedoelt voor jongeren van 14 tot 21 jaar. Is je kind jonger kijk dan bij kinderbegeleiding. Ik kijk en onderzoek wat de jongere nodig heeft om zichzelf en zijn omgeving te begrijpen. Mijn werkwijze pas ik aan op de behoefte van de jongere. Onderwerpen die regelmatig naar voren komen zijn: Hoe kom ik tot leren? Ik weet niet waar ik moet beginnen? Hoe werkt dat eigenlijk in mijn brein? Hoe kan ik mijn omgeving snappen. Hoe ga ik om met leeftijdsgenoten die mij niet snappen. Waarom ben ik zo anders?

Waar kan en mag van de jongere is het prettig als de ouders betrokken worden in het proces. Mijn kracht in dit hele proces is dat ik blijf observeren waarbij niets vreemd of gek is, want iedere jongere is uniek, authentiek en mag er zijn. Samen werken wij aan acceptatie en dagen de jongere daarnaast uit om hun talenten te gebruiken en door te zetten als het moeilijk wordt. De problemen bekijken we van verschillende kanten, waardoor de cognitieve functie ‘breed denken’ verder ontwikkelt.

Neem contact op per mail voor de mogelijkheden of maak meteen een afspraak met het aanmeldformulier.